ekklesia

... hele sandheden...

Hvordan hjemmesiden bruges

Apostlen Jakob siger, at kun få af os skal være undervisere i Ordet, og at lærere får en særlig hård dom. Jam 3:1. I den følgende sætning fortsætter han med sige, at vi alle begår mange fejl. Jam 3:2. Den ansvarlige for denne hjemmeside er heller ikke fuldkommen, så derfor er det meget vigtigt, at du gør som de gode folk i Berøa, og selv undersøger, om det, der skrives her, stemmer overens med Bibelen. Siger Guds Ord noget andet, er dét sandheden! Act 17:11.

Brug af bibelreferencer

Hvis markøren – elle fingeren – bevæges over et blodrødt link til et bibelsted, popper teksten op på engelsk. (Denne mulighed kan desværre ikke tilbydes på dansk). Bibelen, New Internatonal Version (NIV) er valgt som standard, fordi den er let at læse, når man er begynder og ikke har engelsk som modersmål. New American Standard Bible (NASV) kan anbefales, hvis du vil læse en udgave, som er lidt mere tro mod grundteksten. Hvis du er en  bibelnørd, kan du læse en Interlinear bible, som er en direkte oversættelse af grundteksten.
Det er vigtigt at tage hensyn til sammenhængen, når Guds Ord læses og også at forstå, hvem det er skrevet til, for hvis et enkelt vers tages ud af dets kontekst, kan man få Bibelen til at sige stort set hvad som helst.

Forstå bibelhenvisningerne

Hvis engelskkundskaberne ikke er så gode, er der lavet et skema, hvor bibelhenvisningerne kan konverteres til dansk. Se her.

Læs bibelen her

Nye indlæg

Nye indlæg vil blive delt på Facebook.